Luni, 8 mai, în jurul orei 15.00, polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au efectuat verificări la punctul de lucru al unei societăți comerciale cu sediul în localitatea sălăjeană Dragu, unde au descoperit 14.100 de kilograme de îngrășământ chimic cu conținut de azotat de amoniu, depozitate pe sol în spațiu deschis neacoperit, fără a fi respectată obligația de depozitare a acestor substanțe în locuri protejate, conform prevederilor O.U.G nr.195/2005 privind protecția mediului.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au dispus indisponibilizarea întreagii cantități de îngrășământ chimic depozitate necorespunzător în spațiu deschis, în condiții neconforme cu normele legale în vigoare și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice numai ambalate și în locuri protejate.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Discursul lui Marcel Ciolacu de la Iași mi-a mers la suflet. Vă rog să nu dezamăgiți
Articolul următorPodul de pe strada Corneliu Coposu din Zalău a fost demolat | Va fi construit un pod nou