Mai multe localități din județul Sălaj au solicitat bani de la Uniunea Europeană în cadrul Wifi4EU. Autoritățile locale se mai pot înscrie până vineri. 

Un număr de 23 de localități din Sălaj s-au înregistrat, până în prezent, în cadrul programului Wifi4EU, prin care Uniunea Europeană pune la dispoziția autorităților 15.000 de euro. Este vorba de Zalău, Cehu Silvaniei, Jibou, Șimleu Silvaniei, Bănișor, Bocșa, Buciumi,Camăr, Crasna, Dobrin,Dragu, Halmășd, Hida, Ileanda,Marca,Nușfalău, Pericei,Poiana Blenchii, Sălățig, Șamșud, Sărmășag, Someș Odorhei și Treznea.

O nouă sesiune de înregistrare a fost lansată miercuri, 7 noiembrie 2018, ora 13, (ora Europei Centrale) și se va încheia vineri. Sunt puse la dispoziție 2.800 de vouchere pentru toate statele membre UE.

Prin intermediul inițiativei WiFi4EU, Comisia Europeană dorește să promoveze accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, muzeele și centrele de sănătate, peste tot în Europa.

Articolul precedentCondiții de angajare în sistemul public: studii gimnaziale și 20 de ani vechime
Articolul următorIPJ Sălaj a primit opt autospeciale noi. Unde vor fi repartizate