Un şofer de 31 de ani, din Zalău, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă  și a intrat în coliziune cu un cap de pod, autoturismul fiind proiectat ulterior într-un șanț. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de luni, 3 septembrie, în localitatea Acâş, din judeţul Satu Mare, la faţa locului deplasându-se un echipaj din cadrul Poliţiei Rurale Tăşnad.

În autoturism, se afla şi un tânăr, de 19 ani, tot din Zalău.

Potrivit poliţiştilor sătmăreni, ambii bărbați aveau un comportament neobișnuit și au declarat că au consumat substanțe etnobotanice. De altfel, asupra lor au fost găsite plicuri conținând materie vegetală de culoare verde. Niciunul dintre zălăuani nu a suferit vătămări corporale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru a se stabili dacă a fost sub influența substanțelor psiho-active.

Oamenii legii continuă verificările sub aspectul săvârșirii de către conducătorul auto a infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și sub aspectul săvârșirii de către pasager a infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Articolul precedentZălăuani, Primăria vă reamintește: se apropie termenul scadent la plata impozitelor și taxelor locale!
Articolul următorAngajări cu nemiluita în sistemul public. Primăria Zalău – unul dintre cei mai mari angajatori