Un camion cu numere Sălaj a fost depistat, zilele trecute, deversând deșeuri din construcții tocmai în Cluj, în pepiniera Becaș.

”Din nefericire sunt din afara Clujului care vin și aruncă. Sunt mulți din alte localități care vin și aruncă. Am prins un camion cu moloz, care a venit tocmai din Sălaj pentru a arunca gunoaie. Am aplicat amenda maximă”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, citat de știridecluj.ro

Edilul a explicat că cei care fac lucrări trebuie să ceară un container de la firmele de salubritate, iar dacă acest lucru nu se întâmplă ”firmele vor pleca din oraș. Eu sunt primul care îmi cer scuze, iar firmele sunt amendate de zboară din oraș”, este mesajul transmis de Emil Boc.

Articolul precedentLa Colegiul Tehnic API, expoziție de fotografie dedicată Zilei Mondiale a Păsărilor. Vernisajul, în pauza mare
Articolul următorDaniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, așteptat în Sălaj. Din agendă: inaugurarea unei săli de sport și reabilitarea Cinematografului ”Scala”