Preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană privind desfăşurarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei României din 6-7 octombrie 2018 a fost desemnat joi, 20 septembrie, prin tragere la sorţi. 

Potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj, şedinţa, în care se va efectua tragerea la sorţi, s-a desfăşurat la ora 11, la sediul Tribunalului Sălaj. „În conformitate cu prevederile art. 26 alin. (2) din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, modificată și completată, în data de 20 septembrie 2018, a fost desemnată în funcția de președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr.33 Sălaj doamna judecător Santavan Liliana”, se precizează în sursa citată.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc în 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00, Guvernul aprobând în şedinţa extraordinară de marţi actele normative necesare pentru organizarea şi desfăşurarea scrutinului popular.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu ”da” sau ”nu” va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Articolul precedentŞimleuanca acuzată că şi-a torturat nepotul rămâne în arest
Articolul următorSălăjenii care vor ”Oameni noi în politică”, așteptați pe platoul de marmură din centrul orașului