Un sălăjean a provocat, în cursul zilei de marți, 12 martie, un eveniment rutier, în urma căruia un copil de 6 ani a fost rănit ușor.

Accidentul rutier s-a petrecut  în localitatea Pelișor, în județul Satu Mare, iar șoferul a părăsit locul faptei. În jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Pelișor, scrie realitateadesatumare.net.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un conducător auto, de 34 de ani, din localitatea Pusta, județul Sălaj, a accidentat ușor un minor, în vârstă de 6 ani, din localitatea Pelișor, care fiind lăsat nesupravegheat se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, însă a fost depistat la scurt timp de polițiști pe raza municipiului Satu Mare, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Articolul precedentS-a încheiat simularea Evaluării Naționale. Ultima probă, susținută de aproape 800 de elevi sălăjeni
Articolul următorMunicipalitatea informează despre o lucrare care a contribuit ”la modernizare și un aspect mai frumos al orașului”. Investiţia, cu bani de la buget