A pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat. Este vorba de un șofer clujean care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, oamenii legii pornind în urmărirea lui. 

Un echipaj al poliției rutiere aflat în supravegherea traficului, pe strada 22 Decembrie 1989, vineri, 15 martie 2019, la ora 22.40, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, condus de un tânăr de 35 de ani, din județul Cluj, potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. „La apropierea de autospecială, șoferul a accelerat continuându-și deplasarea pe Drumul Județean 191C. Polițiștii au pornit în urmărirea lui. După câțiva kilometri, într-o curbă de stânga, din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat”, a declarat sursa citată.

În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor. Acesta a fost transportat la spital, pentru investigații. La solicitarea polițiștilor de a se supune prelevării de mostre biologice, conducătorul auto a refuzat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedent#Șîeu: Zălăuanii au protestat pentru autostrăzi. Vezi cine și cum a manifestat (FOTO / VIDEO)
Articolul următorSălaj: Accident cu două victime