Un bărbat din Sălaj, cercetat într-un dosar penal, a încercat să dea șpagă 8.000 de euro unui polițist pentru a scăpa de probleme, însă a fost prins în flagrant. Drept urmare, bărbatul are acum o acuzație în plus: dare de mită. Acseta riscă să ajungă după gratii pentru 30 de zile.

 

 

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție Sălaj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, au constatat infracțiunea flagrantă de dare de mită, săvârșită de un bărbat cercetat într-un dosar penal.

În cauză, șeful Postului de Poliție Poiana Blenchii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj a sesizat faptul că o persoană cercetată într-un dosar penal pentru  săvârșirea unor infracțiuni  privind regimul circulației pe drumurile publice i-a promis, cu titlu de mită, suma de 8.000 de euro pentru soluționarea favorabilă a dosarului.

Ca urmare a acțiunii de prindere în flagrant, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere aprobată de către instanță.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentEuro a atins un nou maxim istoric în raport cu leul
Articolul următorALERTĂ în țară: Un virus periculos infectează copiii. Ce trebuie să știe părinții