Un accident de circulație, soldat cu rănirea a trei persoane – care au avut nevoie de îngrijiri medicale, a avut loc duminică – 20 ianuarie, în jurul orei 12.27.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj, pompierii, cei care ajuns printre primii la locul accidentului, evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din orașul Șimleu Silvaniei, ( spre direcția Nușfalău). În accident au fost implicate șase persoane, iar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la CPU Șimleu.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea, duminica, 20 ianuarie 2019, în jurul orei 12.00, un tânăr de 31 de ani, din Șimleu Silvaniei, conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, iar între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău a efectuat virajul la stânga, pentru a intra într-o stație peco, și din cauza neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar, condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, șoferul din Șimleu, pasagerul acestuia și pasagera din autoturismul care circula regulamentar au fost răniți și transportați la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Articolul precedent41 de unități medicale vor face tromboliză intravenoasă. Spitalul din Zalău, inclus pe lista celor care vor efectua procedura
Articolul următorLa Poiana Blenchii, gospodărie distrusă de flăcări din cauza tabloului electric