În noaptea de luni spre marți, pe Drumul Național 1F, între localitățile Hereclean și Borla, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui bărbat de 29 de ani, rănirea gravă a unei minore de 4 ani și rănirea ușoară a doi conducători auto.

 

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani din comuna Sărmășag, din direcția Zalău către Satu Mare, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din direcția opusă, de către o tânără de 25 de ani din Zalău.

În urma evenimentului, a rezultat decesul la fața locului a pasagerului dreapta față din autoturismul condus de tânără, un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Zalău.

Totodată, evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei minore de 4 ani, din același autoturism și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Conducătorul auto a fost testatul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

 

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentMessi a ajuns la un acord cu PSG. Ce urmează să facă fostul jucător al FC Barcelona
Articolul următorIGSU: Cu incendiile de vegetație nu e de joacă! Respectă natura