Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, 3 septembrie, în urma producerii unui accident de circulație pe Drumul Național 1F, în apropierea localității Sărmăşag. Evenimentul rutier s-a produs la ora 15.38.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Zalău-Satu Mare a efectuat o manevră de depăşire a unui autoturism, circulând pe sensul opus de mers, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 70 de ani, din comuna Mirşid.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara părţii carosabile şi a acroşat o femeie de 47 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, după care maşina a lovit un autoturism parcat regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto de 70 de ani şi a pietonului. Participanţii la trafic au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Articolul precedentBărbat căzut pe stradă, salvat de o voluntară a Crucii Roşii
Articolul următorÎncepe școala! În județul Sălaj încă mai sunt unități de învățământ fără aviz de securitate la incendiu