A condus mașina fără permis, a fost implicat într-un accident și a părăsit locul faptei. Sunt „isprăvile” unui tânăr din Mirșid. Totul s-a întâmplat în dimineața de Crăciun. 

Un adolescent de 19 ani care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a fost implicat, marți dimineața, într-un accident rutier. El a părăsit locul accidentului, fiind identificat în scurt timp de polițiști.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județan Sălaj, Maria Cristea, în 25 decembrie 2018, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din comuna Mirșid, conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, iar în localitatea Crișeni a acroșat doi pietoni, care se deplasau neregulamentar pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat în scurt timp.

În urma impactului, cei doi pietoni, de 15 și 19 ani, ambii din comuna Crișeni, au fost răniți ușor. Aceștia au fost testați aparatul alcooltest, pentru cel de 19 ani s-a evidențiat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de 15 ani, rezultatul a fost negativ.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul, în timp ce se afla în vizită la o cunoștință, din comuna Mirșid, a sustras cheile autoturismului pentru a face o plimbare cu mașina pe drumul menționat, iar după producerea accidentului s-a reîntors la domiciliul proprietarului.

De asemenea, cel în cauză nu posedă nici permis de conducere, iar testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără pemis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentÎn noaptea de Crăciun, la Poarta Sălajului: O persoană neidentificată a dat foc unei gospodării
Articolul următorIncendiu într-o gospodărie din localitatea Chendrea