Aseară, 21 septembrie, în jurul orei 21:15, polițiștii Biroului Rutier Zalău au fost sesizați să intervină la un accident produs la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Sfânta Vineri, din municipiul Zalău, în urma căruia unul dintre autoturismele implicate a luat foc.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului  a reieșit faptul că, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Surduc, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la virajul la stânga, unui alt autovehicul, condus de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Dobrin.

În urma impactului, compartimentul motor al autoturismului, condus de bărbatul din comuna Surduc a luat foc și a fost lichidat imediat de pompierii ajunși la fața locului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului, de 37 de ani, respectiv avea 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentVremea în România, joi, 22 septembrie. Unde se vor înregistra precipitații astăzi
Articolul următorBărbat prins în timp ce fura lemne dintr-un depozit din localitatea Tusa