Un tânăr de 18 ani a fost rănit ușor în urma unui eveniment rutier petrecut în urmă cu puțin timp între localitățile Vîrșolț și Recea.
„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un adolescent de 18 ani, din comuna Sig, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 74, între localitățile Virșolț și Recea, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Șimleu Silvaniei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma impactului, tânărul fost rănit ușor. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Articolul precedentAccident în municipiu: O adolescentă a fost rănită ușor
Articolul următorComunitatea germană din Sălaj sărbătoreşte ”Maifest Zillenmarkt 2019”. Restricţii de circulaţie pe bulevard