Accidentul rutier, ce a avut loc în această dimineață, între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău, a fost provocat de un tânăr de 35 de ani, din Românași. În urma testării cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

„În jurul orei 9.00, pe Drumul Național 1H, între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfaläu, un tânăr de 35 de ani, comuna Românași, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Șimleu Silvaniei-Nușfaläu, cu o alcoolemie de 0,08 mg/l alcoolul pur în aerul expirat, a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune cu primul autoturism din coloană, condus de un tânăr de 22 de ani, din Șimleu Silvaniei. Acesta din urmă efectua virajul la stânga pentru a intra intr-o benzinărie, manevra fiind semnalizată corespunzător”, au explicat reprezenranții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 33 de ani, și a unui copil de 3 ani, ambii din comuna Românași, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 35 de ani, precum și a unei femei de 46 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Articolul precedentSălajul, sub cod galben de caniculă
Articolul următorComună din Sălaj, inclusă în programul „România Remarcabilă”