Ajunsă la 22 de ani, și mamă la rândul ei, o tânără, care a fost crescută de o familie din Australia, îşi doreşte foarte mult să o cunoască pe cea care i-a dat viaţă.

Adoptată de o familie din Australia pe când avea doar doi ani, aceasta a postat pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României” un mesaj prin care încearcă să  obţină informaţii care să o ajute să-şi găsească rudele. Tânăra spune că familia ei a locuit în Zalău, că la naştere a fost botezată Claudia, iar pe mama ei o cheamă Lucreţia Banciu.

„Salutări din Australia! Am fost adoptată în anul 1999, din Zalău, la vârsta de doi ani. Împreună cu minunata mea familie adoptivă dorim să căutăm rudele din România. Astăzi sunt mama unei frumoase fetiţe de 6 anişori şi mai mult ca oricând am nevoie să îmi cunosc rădăcinile româneşti. În anul 2005 am primit această fotografie a mamei mele biologice cu unul dintre fraţii mei. Numele meu la naştere a fost Banciu Claudia iar al mamei mele biologice, Banciu Lucreţia. Mai ştiu că am alţi fraţi şi surori: Lăcătuş Andrei şi Lăcătuş Galaţian, de asemenea, Banciu Bianca, Florina şi Claudiu. Dorim foarte mult să îi găsim şi să îi cunoaştem pe toţi. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi în găsirea lor. Distribuiţi în număr cât mai mare anunţul nostru de aici! Aşteptăm cu mare nerăbdare veşti!”, este mesajul tinerei.

La scurt timp de la postarea tinerei, au apărut şi primele mesaje, în care unele persoane susţin că o cunosc pe mama naturală a Claudiei.