Magistrații Tribunalului Sălaj au admis, în cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie 2018, propunerea procurorilor sălăjeni de arestare preventivă a bărbatului care și-a lovit amicul cu un topor în zona capului. 

Reamintim că, în seara zilei de duminică, 11 noiembrie 2018, în jurul orei 21, poliția a fost sesizată despre faptul că în comuna sălăjeană Ileanda a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi. Pe fondul unui conflict spontan, unul dintre bărbaţi şi-a lovit prietenul cu toporul în zona capului.

Agresorul, în vârstă de 41 de ani, se afla în vizită la cel care i-a căzut victimă, un bărbat de 60 ani. La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar în timpul altercației, musafirul a pus mâna pe un topor și și-a lovit gazda în zona capului.

Bărbatul de 60 de ani a fost transportat la spital, iar agresorul dus la audieri, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

În cursul zilei de miercuri, judecătorii sălăjeni au admis propunerea Parchetului și au dispus arestarea preventivă a inculpatului C. D., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile, de la data de 13.11.2018 până la data de 12.12.2018 inclusiv. „Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror”, se precizează în minuta ședinței.

Articolul precedentBărbat de 77 de ani, găsit mort de pompieri în propria casă
Articolul următor700 de locuri pentru tinerii care vor să devină jandarmi. Jandarmeria sălăjeană selecționează candidați