Ajunsă în finala emisiunii – concurs „Zestrea Neamului” difuzată duminică, 19 august, de postul Etno TV, eleva Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, Alice Ghile, a reușit să impresioneze din nou. Talentul său a fost răsplătit cu un nou premiu I. 

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și toate încurajările, pentru mine adevăratul trofeu este aprecierea dumneavoastră! Aș dori să le mulțumesc încă o dată domnului Dinu Iancu Sălăjanu și domnului Marcel Pavel pentru că au fost alături de mine! A fost o mare onoare, m-am simțit extraordinar!”, a postat Alice pe o rețea de socializare.

Emisiunea „Zestrea neamului” este un concurs național difuzat de Etno Tv, din juriu făcând parte vedete ale muzicii populare românești și are ca obiectiv promovarea tinerelor talente din România.

Alice Ghile, în vârstă de 12 ani, are un palmares impresionant în urma participării la diferite concursuri de interpretare desfășurate în țară: “Delfinul de Aur“ , “Mamaia Copiilor“, “November Music Fest“, “Dor de cântec şi de joc”, “Cântec, joc şi voie bună” și foarte multe alte festivaluri de la care întotdeauna s-a întors acasă, la Zalău, cu diplome, premii și trofee.

sursa foto: Facebook – Alice Ghile

Articolul precedentSprijin din partea experţilor AJOFM Sălaj pentru tinerii fără job
Articolul următorZeci de absenţi în Sălaj la prima probă a Bacalaureatului de toamnă