Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant generalist, unul de registrator medical şi unul de şofer autosanitară. Cei interesaţi mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi depune dosarele.

Potrivit anunţului publicat de instituţie, pentru postul de asistent medical este necesară diploma de absolvire a şcolii liceale sau postliceale sanitare, a colegiului sau a facultăţii, certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi adeverinţă de participare la concurs din partea acestei organizaţii.

Pentru postul de registrator medical sunt necesare studii de specialitate sau studii medii, dovedite cu diplomă, şase luni vechime în activitate şi cunoştinţe minime de operare PC, confirmate prin documente justificative. Pentru postul de şofer este nevoie de diploma de bacalaureat, permis de conducere pentru şofer profesionist categoriile B şi C, şase ani vechime ca şofer profesionist sau trei ani vechime ca şofer autosanitară.

Cei interesaţi îşi pot depune dosarele până în 2 august, iar tematica şi bibliografia se pot obţine de la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

Proba scrisă este programată în 13 august, începând cu ora 9 pentru posturile de asistent medical şi şofer, iar de la ora 12 – pentru postul de registrator. În 16 august, începţnd cu ora 9., se vor desfăşura interviul şi proba practică pentru posturile de asistent medical şi şofer, iar de la ora 12 – interviul şi proba practică pentru postul de registrator medical.

 

Articolul precedentCentru de zi pentru copiii săraci, o iniţiativă a Protopopiatului Ortodox Zalău
Articolul următorSălaj: Finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean pentru activităţi recreative şi sportive