Angajările în sistemul public continuă. În această perioadă, mai multe instituţii din judeţ organizează concurs pentru ocuparea unor joburi vacante.
Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj organizează concurs pentru ocuparea unui post de inspector clasa I, gradul profesional superior – din cadrul Compartimentului Accidente de Muncă și Boli Profesionale. Persoanele interesate de acest job, la instituţia precizată, trebuie să îndeplinească anumite condiţii şi anume: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoștințe de bază de cunoaștere a limbii engleze dovedite cu diplomă sau atestat şi cunoștințe operare PC- nivel de bază dovedite cu diplomă sau atestat. Termenul limită pentru depunere dosarelor este 25 februarie. Concursul urmează să se desfăşoare în 5 martie – proba scrisă, respectiv în 7 martie – interviul.
Tot în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău organizează concurs, perioadă nedeterminată, în vederea ocupării funcțiilor contractuale vacante, de asistenţi medicali. Sunt disponibile trei posturi de asistent medical generalist principal, în cadrul Secției A.T.I. şi două posturi de asistent medical generalist tot în cadrul aceleaşi secţii. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de școală sanitară postliceală în specialitatea medicină generală şi studii medii – diplomă de bacalaureat. Concursul se va organiza în 24 februarie – proba scrisă, iar în 4 martie va avea loc interviul.
Potrivit portalului gov.ro, unde zilnic sunt postate toate anunţurile cu privire la organizarea concursurilor pentru ocuparea locurilor de muncă în sistemul public, tot în această perioadă la Primăria comunei Bănişor se organizează concurs pentru ocuparea unui post de cosnsilier clasa I, grad profesional debutant, respectiv concurs pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat; Primăria Treznea – muncitor necalificat, Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj – inspector de specialitate IA la ”Compartimentul proceduri ex-ante investiții din cadrul Direcției monitorizare investiții publice”, iar Şcoala Gimnazială din comuna Marca – muncitor.
Pentru mai multe informaţii, persoanele interesate pot accesa portalul precizat, unde sunt afişate în detaliu condiţiile de participare la concurs, bibliografia de examen, dar şi probele de concurs.

Sursa foto: www.gazetagalatiului.ro

Articolul precedentJazz la Centrul de Cultură cu formația ”Bega Blues Band”. Intrarea liberă!
Articolul următorAutoturism, mistuit de flăcări în localitatea Crișeni