Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj, reaminteşte anjajatorilor din judeţ că începând din luna iunie este disponibilă o versiune actualizată a aplicației REVISAL pentru transmiterea registrului de evidența a salariaților în format electronic. Este vorba despre cea mai noua versiune, adică REVISAL 6.0.7, iar in acest context Inspecția Muncii a actualizat ghidul „Răspunsuri la situații frecvente ce pot aparea în timpul utilizării aplicației Revisal, sau a portalului online ReGES.”

Important pentru o instalare corectă a aplicației Revisal!

”Versiunea 6.0.7 a aplicației Revisal poate fi instalată numai dacă versiunea 6.0.6 există deja pe stația de lucru sau nu aţi avut nicio altă versiune de Revisal instalată anterior.
Pentru instalarea Revisal 6.0.7 nu este necesara dezinstalarea versiunii anterioare a aplicației Revisal, 6.0.6. În situatia în care aveți instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, este necesar să instalați inițial versiunea 6.0.5 și, ulterior, versiunile 6.0.6 și 6.0.7. succesiv.
Pe pagina de internet www.inspectiamuncii.ro/reges, respectiv www.itmsalaj.ro, la sectiunea <<Registrul electronic>>, găsiți informații privind modalitatea de instalare și utilizare, inclusiv preluarea datelor din aplicația anterioară”, se arată într-o informare emisă de ITM Sălaj. Astfel, în perioada următoare, angajatorii vor putea utiliza, în paralel, aplicația Revisal versiunea 6.0.5/6.0.6 și aplicația Revisal versiunea 6.0.7, precum și aplicații non-Revisal configurate, ținând cont de specificațiile tehnice publicate pe portalul Inspecției Muncii. Reprezentanţii instituţiei precizate, mai informează că, transmiterea registrului în formatul prevăzut de H.G. nr. 905/2017, cu modificările și completările ulterioare, se va face conform termenelor legale prevăzute de actul normativ.