O sălăjeancă din Poiana Blenchii a fost amendată, zilele trecute, pentru cerșetorie tocmai în Bistrița. Sancțiunile polițiștilor nu au speriat-o însă pe femeie. 

Femeia din Sălaj a fost amendată de două ori, la câteva zile distanță, semn că valoarea amenzilor sunt „o nimica toată” pentru cât câștigă, scrie bistrițeanul.ro

Prima dată, P. D. M., din Poiana Blenchii, județul Sălaj, a fost amendată cu 200 de lei pentru că cerșea pe Pietonal. Polițiștii au ținut să menționeze în raportul lor că femeia era aptă de muncă.

La doar câteva zile, aceasta a fost din nou depistată și sancționată „în grup”. „Au fost depistate, conduse la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi ulterior sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 800 lei, pentru fapte de cerşetorie numitele: B. S.(domiciliată în localitatea componentă Sărata); P. D.-M. (domiciliată în localitatea Poiana Blenchii, judeţul Sălaj); H. I. şi V. M.(ambele domiciliate în localitatea componentă Viişoara).De menţionat faptul că 3 dintre persoanele depistate erau însoţite şi de copii minori. A fost solicitată prezenţa funcţionarului responsabil pentru problemele romilor din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, care a consiliat şi evaluat individual fiecare caz”, se arată în raportul Poliției Locale, citat de publicația bistrițeană.

Articolul precedentSalariile sălăjenilor, sub media pe economie
Articolul următorAutoarele furtului din Crișeni, arestate pentru 30 de zile