Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus marți, 30 octombrie, reținerea unui sălăjean, din Fildu de Jos, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În seara zilei de marți, 30 octombrie, în jurul orei 20:00, pe în orașul Huedin, a avut loc o altercație între doi bărbați, în urma căreia unul dintre aceștia a ajuns la spital cu leziuni grave. Agresorul a fost depistat în scurt timp de către polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore.

În jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, pe podul de pe strada Vlădeasa, din Huedin, se află în stare de inconștiență un bărbat ce prezintă multiple leziuni, scrie realitateadecluj.net. Victima, un bărbat în vârstă de de 31 de ani, din Săcuieu, a suferit leziuni grave și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma primelor verificări efectuate, în data de 30 octombrie, între victimă și un alt bărbat a avut loc un conflict, pe fondul consumului de alcool. În acest context, un bărbat i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp ascuțit la nivelul abdomenului și toracelui, provocându-i leziuni traumatice. După comiterea faptei, agresorul –  un bărbat, de 40 de ani, din Fildu de Jos, județul Sălaj, ar fi încercat să părăsească orașul, însă a fost depistat la scurt timp de către polițiștii de la Huedin, iar în baza probatoriului administrat în cauză, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus reținerea sălăjeanului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Articolul precedentŞoferii ignoră semnele de la trecerile la nivel cu calea ferată. Vezi câte permise au fost reținute
Articolul următorAsociația ”Clubul Monarhiștilor Clujeni” a donat 34.500 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare la Casa Memorială ”Iuliu Maniu”