A IX-a ediţie a decernării premiilor „Dr. Mozes Carol” s-a desfășurat sâmbătă, 11 mai 2019, fiind găzduită de Sala „Traian Moşoiu” a Primăriei Oradea. Au fost premiate patru asistente medicale, trei din Oradea şi una din Sălaj. Premiul a fost fondat de senatorul Cseke Attila în anul 2011.

Evenimentul este susţinut de Fundaţia pentru Sănătate Bihor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea şi al Consiliului Judeţean Bihor, în parteneriat cu Fundaţia Partium şi Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Bihor. La eveniment a luat parte și ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Astfel, în cadrul festivităţii de ieri, le-au fost oferite diplome și buchete de flori, cu mulţumiri pentru munca depusă în serviciul pacienţilor, asistentelor medicale: Mariana Groze Mihuţ, asistentă principală la Laboratorul Ambulatorului, Hortensia Mihaly, asistentă şefă la Secţia ATI 1 a, ambele din cadrul Spitalului Județean Oradea, Monica Iulia Pop, asistentă în cadrul cabinetului medicului de familie Dorina Sîrca din Oradea, şi Farmathy Ibolya, fostă asistentă la Spitalul de Boli Cronice din Crasna (Sălaj), pensionată în 2003.

sursa foto eBihoreanul.ro

Articolul precedentSubsolul unei case din Zalău, inundat din cauza ploilor. Pompierii, chemaţi în ajutor
Articolul următorAdmitere la Academia de Poliție și Școlile de Agenți și Subofițeri ale Ministerul Afacerilor Interne. Peste 2.500 de locuri disponibile