Poliţiştii sălăjeni acordă importanţă deosebită prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul drepturilor de proprietate industrială pentru a proteja mediul de afaceri împotriva ilegalităţilor economice.

În acest context, în cursul zilei de miercuri, 24 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune pentru prevenirea, identificarea şi combaterea actelor de încălcare a drepturilor de proprietate industrială, pe raza municipiului Zalău, ocazie cu care au fost verificaţi 25 de agenţi economici.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, au fost identificate produse  expuse spre vânzare care poartă însemnele şi inscripţiile unor mărci înregistrate, în privinţa cărora există suspiciuni că sunt contrafăcute şi puse în circulaţie fără consimţământul proprietarilor mărcilor înregistrate.

Astfel, 420 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Valoarea sancţiunilor se ridică la suma de 35.000 lei.

Articolul precedentExerciţii de antrenament pentru pompierii sălăjeni
Articolul următorPNL a lansat competiţia internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Zalău