În această perioadă în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj oferă câteva sfaturi pentru a vă bucura pe deplin de bunurile achiziționate.

Oamenii legii vă recomandă să nu furnizaţi codul numeric personal, seria şi numărul de buletin, de la paşaport sau de la permisul de conducere, întrucât vânzătorul nu are nevoie de aceste informaţii. „Documentaţi-vă înainte de a participa la licitaţiile prin internet, cu privire la obligaţiile dumneavoastră în calitate de cumpărător, dar şi cu privire la obligaţiile vânzătorului. Toate acestea, înainte de a începe să licitaţi pentru un produs. Nu oferiţi informaţiile de pe card, dacă site-ul nu foloseşte o conexiune securizată şi dacă reputaţia acestuia este îndoielnică”, precizează reprezentanții IPJ Sălaj.

De asemenea, verificaţi în browser numele site-ului prin intermediul căruia plătiţi, pentru a observa dacă nu cumva este diferit faţă de site-ul original. Accesaţi direct site-ul original, nu prin link-uri primite prin e-mail.

Articolul precedentȘofer din Maramureș, depistat beat pe drumurile sălăjene
Articolul următorCasa Albă a dat startul sărbătorilor de iarnă