Tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitori pompieri salvatori. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează, o sesiune de admitere, în ianuarie 2019, la şcolile de agenţi şi subofiţeri, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Porolissum” al judeţului Sălaj demarează activitatea de selecție a candidaților în instituțiile de învățământ ale MAI. Astfel, pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență  (IGSU) vor fi scoase la consurs 300 de locuri: Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti (1 an) – 300 de locuri, sesiunea de admitere ianuarie 2019; Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă bărbaţi – 275 de locuri din care (2 locuri pentru romi) IGSU şi maistru militar auto – 25 de locuri (10 IGSU, 7 DGL, 3 DGPI, 5 SIE)
Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează la sediul ISU Sălaj, iar cererile de participare şi înscriere la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ şcolile postliceale ale M.A.I. se primesc de către stucturile de resurse umane până în 23 noiembrie 2018.
În vederea înscrierii, candidaţii se vor adresa Serviciului Resurse Umane al ISU “Porolissum” al județului Sălaj, municipiul Zalău, Bdul. Mihai Viteazul, nr. 57, de luni până vineri, în intervalul orar 08.30-14 .
Informaţii suplimentare se pot obține pe site-ul unității www.isusalaj.ro și la telefon 0260/611212, int. 27112, 27113.

Articolul precedentCercetat penal pentru furt calificat
Articolul următorSeniorii de la Centrul de zi ”Tinerețe fără Bătrânețe” au sărbătorit de ziua lor