Flash-Mob-ul va fi organizat în orașele Zalău, Șimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei și Jibou în aceeași zi, la aceeași oră, respectiv, azi, 18 octombrie 2018, la ora 14:30.

Populația generală va fi încurajată în acest fel să preia inițiativa în lupta împotriva unei probleme sociale care se manifestă și are efecte la nivel global. „Precizăm faptul că la această acţiune poate participa orice persoană care are ca scop declarat promovarea mesajelor împotriva traficului de persoane”, au declarat organizatorii.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Socială Sălaj, instituţie care organizează manifestările, flash-mob-urile au loc în cadrul proiectului de prevenire a traficului de fiinţe umane “Nu eşti de vânzare – Alege pentru binele tău!”.

Articolul precedentConducerea Primăriei Zalău, la sesiunea de instruire în cadrul proiectului ”Bacon – Bridging European and Local Climate Action”. Măsuri spre o economie cu emisii scăzute de carbon
Articolul următorTinerii care vor să devină pompieri, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj face recrutări