Un eveniment rutier grav, în urma căruia o femeie a murit, s-a petrecut, în după-amiaza zilei de luni, 19 noiembrie, în localitatea sălăjeană Băbeni. O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj, aflată în misiune, a fost implicată în accident.

Potrivit datelor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea, la ora 16,10, un bărbat din Zalău, în timp ce conducea autospeciala, în localitatea Băbeni, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum-tronson de drum cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un copac.

La momentul producerii evenimentului, ambulanța se afla în misiune, transporta un pacient de la spital la domiciliu.

În urma impactului, pacientul, o femeie de 86 de ani, a suferit leziuni grave. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă la ora 19.17 a fost declarat decesul. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Articolul precedentSălăjeni, se strâng semnături pentru înnoirea clasei politice! E nevoie de ajutorul vostru!
Articolul următorȘi-au petrecut weekendul la Urgențe