Elevi de clasa a VIII-a fac o simulare a examenului de Evaluare Nationala, la Scoala Generala "Ion Heliade-Radulescu" din Bucuresti, joi, 20 februarie 2014. (Eduard Enea)

Ultima probă scrisă, din cadrul Examenului de Bacalaureat Naţional, cea la alegere a profilului și specializării, a avut loc azi, 4 iulie. Peste 50 de candidați din cei înscriși nu au fost prezenți în sălile de examen. 

Candidații au ales una dintre următoarele discipline: anatomie și fiziologie umană, biologie vegetală și animală, chimie organică, chimie anorganică, filozofie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, psihologie, sociologie.

S-au înscris la această probă 1661 absolvenţi, din care prezenţi 1605, iar absenţi – 56, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Conform calendarului stabilit de Ministerul Educației Naționale, primele rezultate vor fi afişate, în ziua de 8 iulie 2019, până la ora 12.

Eventualele contestaţii vor fi depuse, în aceeaşi zi, între orele 12 şi 16.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor deveni publice, în data de 13 iulie 2019. Menționăm că, în județul Sălaj, prima sesiune a Examenului de Bacalaureat Național 2019 (sesiunea iunie-iulie ) s-a defășurat, în condiții normale, fără să se înregistreze vreun incident.

Articolul precedentCadastrarea gratuită continuă în Sălaj. În comunele Meseşenii de Jos şi Crasna lucrările sunt scoase la licitaţie
Articolul următorCondamnat pentru infracțiuni informatice