Un tânăr de 18 ani, din judeţul Satu Mare, a fost reţinut de poliţişti şi a prezentat instanței în cursul zilei de astăzi, 1 noiembrie 2018, cu propunere de arestare preventivă, după ce a deposedat prin violenţă un bărbat de autoturismul personal. Acesta a fost prins miercuri, 31 octombrie, în municipiul Zalău.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Sălaj, Maria Cristea, cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 august 2018, adolescentul de 18 ani, împreună cu un minor de 15 ani, au deposedat prin violenţă un bărbat, de 45 de ani, de autoturismul personal.

Fapta a fost comisă între localităţile Bobota-Zalnoc, iar autorii se aflau pasageri în autoturism. După comiterea faptei, cei doi şi-au continuat deplasarea fiind identificaţi în municipiul Bucureşti. În momentul opririi, la volanul autoturismului se afla minorul de 15 ani, sătmăreanul fiind pasager.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că şi tânărul de 18 ani a condus autoturismul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, acesta fiind prins miercuri, 31 octombrie 2018, în municipiul Zalău.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul din Satu Mare a fost reţinut şi depus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestuia.

Articolul precedent”Școala altfel”: Elevii de la Școala Sâg, în vizită la pompieri
Articolul următorAccident cu o victimă încarcerată între localitățile Meseșenii de Jos și Aghireș