Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, toţi din județul Cluj, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, au fost prinşi de polițiștii sălăjeni.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Sălaj, vineri, 15 februarie 2019, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Național 1F, la km 77+800, în afara localității Zalău, un autoturism care circula pe direcția Cluj-Zalău, condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Cluj. „Verificările efectuate de polițiști au stabilit că şoferul împreună cu doi pasageri sunt bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă în localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș”, au explicat reprezentanții Poliției Sălaj.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției. În urma controlului corporal, asupra conducătorului auto a fost găsită suma de 3.050 de lei.

Cei în cauză au fost preluați de polițiștii din cadrul IPJ Maramureș, iar suma de bani a fost predată polițiștilor, pe bază de dovadă, pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentCondamnat la închisoare pentru ucidere din culpă
Articolul următorO nouă zi, un alt șofer prins beat la volan, în Sălaj