Sâmbătă, 23 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 octombrie, în jurul orei 00:00, două persoane de sex masculin, în vârstă de 29, respectiv 16 ani, ambii din comuna Someș-Odorhei, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, de 65 de ani, din comună și, prin întrebuințare de violențe, i-ar fi sustras acestuia 50 de lei și un telefon mobil.

Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

În baza probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți, la propunerea parchetului competent, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

Sursa: Realitatea de Salaj