Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați, vineri, printr-un apel 112, că în incinta unui imobil din localitatea Tihău, se află o persoană decedată și una în stare de inconștiență. 

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou împreună cu un criminalist din cadrul Poliției Orașului Jibou, precum și un echipaj S.M.U.R.D., care a constatat decesul persoanei în cauză.  

Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani din comuna Surduc, iar cealaltă persoană găsită în imobil în stare de inconștiență, a fost identificata ca fiind un bărbat de 35 de ani, din aceeași comună. 

Bărbatul de 35 de ani a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar corpul neînsuflețit al bărbatului de 44 de ani a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării autopsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei  decesului. 

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentScenariu șocant pentru Europa: Războiul energetic al lui Putin va ucide peste 300.000 de oameni în această iarnă, fără morții din Ucraina
Articolul următorArmin van Buuren se întoarce pe scena principală a festivalului UNTOLD, în 2023