Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Zalha, băut și fără permis, a căzut cu scuterul pe partea carosabilă. Scuterul nu era nici înmatriculat/înregistrat. 

Bărbatul conducea un scuter pe Drumul Județean 109F, iar în localitatea Ceaca, într-o curbă la stânga s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Evenimentul s-a produs duminică, 12 mai 2019, la ora 11.20 și s-a soldat cu rănirea ușoară a tânărului, potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de polițiști au stabilit faptul că tânărul nu are permis de conducere, iar scuterul nu era înmatriculat/înregistrat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale si investigaţii.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentZalăul, printre miile de orașe europene care s-au alăturat Convenției Primarilor pentru energie și climă la nivel global
Articolul următorTragedie la Vârșolț: un copil de șapte ani a căzut într-o fântână