Poliţiştii Postului de Poliţie Crasna au fost sesizaţi, luni, 26 noiembrie 2018, la ora 13.29, de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras un autovehicul, de pe raza localităţii Marin.

Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, verificările efectuate de poliţişti au condus imediat la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Ip.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că în data menţionată, tânărul a sustras autovehiculul, care se afla parcat, dar neasigurat (cheile în contact), de pe raza localităţii Marin. În timp ce se deplasa cu maşina prin localitate a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un cap de pod, după care a fugit, fiind prins în scurt timp. Testarea cu aparatul alcooltest a evidenţiat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta nu deţine nici permis de conducere.

Potrivit sursei citate, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Articolul precedentTânăr din Sîg, arestat preventiv pentru furt calificat
Articolul următorLa Zalău: o nouă investiție cu bani de la bugetul local -”Pietonalizare strada Unirii”