Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Plopiş, a murit după ce soţia l-ar fi bătut. Femeia a fost reţinută, iar ulterior arestată pentru 30 de zile.

Mai exact, la data de 14 iunie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au fost sesizați de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Plopiș, cu privire la decesul unei persoane, din comună.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că, este vorba de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Plopiș, care, în cursul zilei, ar fi decedat la domiciliu.

În urma examinării cadavrului, pe acesta au fost identificate mai multe escoriații și echimoze.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza și împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a suvenit în urma unor leziuni interne.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînțelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani, (soția victimei) i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică și abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia„, a transmis IPJ.

Procurorul a dispus reținerea femeii, pentru 24 de ore, iar instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul cominterii infacțiunii de violență în familie.

Sursa: Realitatea de Salaj