Autorii unor furturi comise în lunile martie și aprilie 2019 au fost identificați, de polițiștii sălăjeni, în cursul săptămânii trecute. Este vorba de un tânăr de 28 de ani, din Năpradea și unul de 23 de ani, din Jibou. 

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectratului de Poliție Județean Sălaj, poliţiştii Postului de Poliţie Năpradea au identificat autorul într-o cauză penală, faptă comisă în data de 14 martie 2019. Verificările efectuate de oamenii legii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din comuna Năpradea, a sustras componente auto (electromotor, alternator, compresor etc.) de pe un camion aflat parcat pe raza localităţii Someş Guruslău.  Prejudiciul cauzat se ridică la 1500 lei, fiind recuperat aproximativ 70 la sută.

Tot săptămâna trecută, poliţiştii din Jibou au identificat un tânăr de 23 de ani, din Jibou, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt. Cercetările efectuate de aceștia au stabilit că tânărul a pătruns, în data de 18 aprilie 2019, în locuinţa unei persoane, din localitate, de unde a sustras produse alimentare și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 700 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.