Un eveniment rutier a avut loc miercuri, 11 septembrie, la ora 7.40, pe Drumul Județean 191 C, autorul acestuia părăsind locul faptei. Victima a fost cea care a sesizat, după mai multe ore, poliția despre cele întâmplate. 

„Miercuri, 11 septembrie, ora 18.32, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că, în aceeași zi, la ora 7.40, un bărbat de 59 de ani, din comuna Meseșenii de Jos, a fost victima unui accident de circulație produs pe Drumul Județean 191C, pe raza localității Aghireș, iar autorul a părăsit locul faptei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că la data și ora menționată, un bărbat de 59 ani, din comuna Meseșenii de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 191C, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, moment  în care a acroșat cu partea dreptă față un bărbat de 59 de ani, tot din comuna Meseșeni, care se deplasa cu turma de bovine pe partea stângă a drumului.

În urma impactului acesta din urmă a fost rănit ușor. După producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, fiind identificat ulterior.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul. În cazul șoferului a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar victima avea o valoare de  de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă .

De asemenea, cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.