A acroşat un pieton care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Este vorba de un bărbat de 75 de ani, din Zalău, căruia i s-a  întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier s-a produs marţi, 21 august, la ora 22.22, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, pe sensul de mers Centru-Gară. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 75 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, pe sectorul de drum menţionat, a acroşat un pieton care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat la scurt timp. Pietonul a fost rănit uşor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul Penal.

Articolul precedentCreşa ”Voinicel” are nevoie de bucătar. Înfiinţarea postului, aprobată de consilierii locali
Articolul următorAccident între Moigrad și Mirșid. Șoferul unui autocamion, descarcerat de pompieri