Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă la sfârşitul săptămânii trecuteîn municipiul Zalău.

În 19 iulie, în jurul orei 1, Poliția a fost sesizată telefonic, prin SNUAU 112, de către o femeie, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că soțul acesteia, în vârstă de 39 de ani, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul, în apropierea unei treceri pentru pietoni, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care i-au cerut o sumă de bani. Bărbatul a refuzat, moment în care unul dintre aceştia l-a lovit peste mână, i-a sustras portmoneul din care a luat suma de 350 lei, iar apoi l-a aruncat şi au fugit.

„Verificările efectuate de poliţişti au dus luni, 22 iulie a.c., la identificarea celor bănuiţi de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi de 14, respectiv 18 ani, din Şimleu Silvaniei şi comuna Crasna”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea activităţii infracţionale.

Articolul precedentJandarmii sălăjeni, locul I la Campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne
Articolul următorPescuitul, un hobby ”costisitor”. Zeci de pescari, sancţionaţi de jandarmi