A doua etapă rezervată înscrierii în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 a început marți, 2 aprilie 2019, și se adresează copiilor care nu au fost înscriși/nu au participat în prima etapă.

Înscrierea se face pe locurile disponibile, prin completarea/depunerea/validarea unor noi cereri. Acestea pot fi completate, online sau la secretariatul unității de învățământ în care se dorește înscrierea copilului, până în data de 8 aprilie, înclusiv.

Cererile – tip completate online trebuie validate ulterior, în unitatea de învățământ aleasă pentru înscriere, în prezența părintelui și (cel puțin) a unui membru al comisiei, între orele 08:00 – 18:00, zilnic, de luni până vineri.Listele finale cu elevii înmatriculați în clasa pregătitoare vor fi afișate în data de 11 aprilie 2019.

În județul Sălaj, pentru anul școlar 2019-2020 au fost disponibile 2.246 de locuri în clasa pregătitoare, în prima etapă fiind completate și depuse peste 1.900 de cereri. Astfel, pentru cea de-a doua etapă au rămas neocupate aproape 300 de locuri.

Articolul precedentS-au desemnat câștigătorii Concursului Național de Consiliere Școlară prin Artterapie – „Exprimă-te liber!”, faza județeană
Articolul următorSalarii mizerabile, sub media pe ţară, pentru sălăjeni