Meteorologii au emis Cod Galben de caniculă şi disconfort termic, în intervalul de valabilitate 27, 28, 29, 30 şi 31 iulie. Se vor înregistrat temperaturi care vor ajunge la 39 de grade.

Val de căldură, disconfort termic ridicat și caniculă pe parcursul întregii săptămâni. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge la 39 de grade.

„În cea mai mare parte a țării, în ultimele zile ale lunii iulie, valul de căldură se va extinde și se va intensifica treptat, disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 34 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia și Muntenia. Local, noaptea, temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade”, se arată pe site-ul ANM.

Luni, 26 iulie, local va fi caniculă și disconfort termic ridicat în regiunile vestice.

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Care sunt cele 2 nominalizări
Articolul următorAu început CONCEDIERILE în rândul personalului sanitar care refuză vaccinarea anti-Covid! Ce țară a recurs la această MĂSURĂ