În urma rezultatelor obținute, în această sesiune a examenului de Bacalaureat, de absolvenții Colegiului Național ”Silvania” Zalău, liceul din Sălaj se află pe locul 3, pe țară.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județan Sălaj, s-au înregistrat 7 medii generale de 10 (zece), toate de la Colegiul Național ”Silvania” Zalău. „În ceea ce privește numărul mediilor generale de 10 (zece), Colegiul Național „Silvania” Zalău se clasează pe locul 3, pe țară, după Colegiul Național „Sf. Sava” din București (12 medii generale de 10) și Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București (10 medii generale de 10)”, au menționat reprezentanții instituției.

Cei şapte absolvenți sălăjeni de 10 sunt: Andreea Alexandr Balog, Denisa Diana Corondeanu şi Paul Iacob, toţi trei colegi de clasă la profil Filologie, Ramona Claudia Ghilea, Lorena Florina Gorgan şi Alexandra Maria Olăhuţ, de la profilul Matematică-Informatică şi Bianca Antonia Mureşan, de la profilul Ştiinţe ale Naturii.

Articolul precedentUn nou focar de pestă porcină a fost confirmat în Sălaj
Articolul următorAdministratorii unor societăți comerciale din Sălaj, trimiși în judecată de DNA. Fraudă cu fonduri europene