După ce în urmă cu aproximativ o lună Direcția de Asistență Socială (DAS) Zalău a scos la concurs un post de muncă vacant, muncitor calificat, pentru care a impus condiții obligatorii de înscriere: studii gimnaziale, 20 de ani vechime și curs/ certificat de calificare, recent, instituția face public un nou anunț de angajare. Reia concursul! Însă, de data aceasta condițiile de participare sunt modificate. Concret, cei care vor să se înscrie la concurs, pentru postul de muncitor calificat la ”Cantina de Ajutor Social”, trebuie: să aibă doar studii gimnaziale, vechime în muncă de 10 ani (de la 20 la 10) și… un curs, respectiv certificat de calificare. Potrivit anunțului instituției, concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 decembrie 2018, ora 16 – data limită pentru depunerea dosarelor; 21 decembrie 2018, ora 11 – proba scrisă și 24 decembrie 2018 – proba interviu. Concret, în ajunul Crăciunului, candidatul sau candidații vor susține proba de interviu. Ora susținerii interviului nu se știe. La concursul anterior, organizat în 20 noiembrie, s-au înscris doi candidaţi, care au fost declaraţi respinşi în urma probei scrise. Unul a obţinut 26, 33 de puncte şi altul 10, 33 de puncte.
Conform listei veniturilor salariale, la DAS Zalău, salariul unui muncitor calificat în luna septembrie 2018 a fost de: 2.840 de lei – plus spor de zece la sută, 284 de lei, condiţii vătămătoare (pentru un muncitor calificat grad profesional I); 2.690 de lei – plus zece la sută spor, 269 de lei, pentru condiţii vătămătoare (muncitor calificat grad profesional II) şi 2.275 de lei -plus zece la sută spor, 229 de lei, condiţii vătămătoare (muncitor calificat grad profesional IV). Postul scos la concurs este de muncitor calificat grad I.

http://www.daszalau.ro/lista_functiilor.php

http://www.daszalau.ro/documente/lista-functii-venituri-salariale-septembrie-2018.pdf

Articolul precedent”Pot ce poţi şi tu, angajează-mă!”. La Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj – bursă pentru persoanele cu dizabilități
Articolul următorAcţiunea „Foc de artificii” continuă în judeţul Sălaj