Colegiul Național „Silvania” Zalău a găzduit astăzi, 11 iulie, examenul de Titularizare pe post. Accesul candidaţilor în sălile de clasă s-a făcut în intervalul 8, 00 – 9, 00. Proba scrisă a început la ora 10, iar timpul de lucru a fost de patru ore.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, s-au înscris la concurs 397 de candidaţi dintre care: 356 prezenți (41 absenți) și 47 retrași din concurs. În total, au susținut proba scrisă 309 cadre didactice.

Lucrările lor au fost fi trimise, în cursul zilei de azi, la Centrele de Evaluare din țară. Primele rezultate vor fi afișate în data de 17 iulie 2018, iar eventualele contestații vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și transmise către Centrele de Evaluare, în zilele de 17 şi 18 iulie 2018.

Soluţionarea contestaţiilor va avea loc în perioada 18 – 23 iulie, urmând ca rezultatele finale să devină publice în ziua de 24 iulie 2018. ”Menționăm că pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte)”, a subliniat Marcel Lucaciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

S-au înscris la Concursul Naţional, într-un număr mai mare: educatoarele (95), învăţătorii (60), profesorii de educatie fizică şi sport (28), profesorii de matematică (26), profesorii de limba şi literatura română (17).

Candidaţii au susţinut proba scrisă din 34 discipline de învăţământ şi au concurat pentru ocuparea celor 38 de posturi titularizabile precum şi a celorlalte posturi care sunt vacante pentru o perioadă determinată. Beneficiază de cele mai multe posturi titularizabile: profesorii de educaţie fizică şi sport (7). Toate aceste posturi au fost afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, încă din data de 19 aprilie 2018.

 

 

Articolul precedentLa Zalău: cade tencuiala de pe blocuri!
Articolul următorÎn an Centenar: Ministerul Culturii spune pas finanțării Casei Memoriale „Iuliu Maniu”