Concursul pentru suplinire în învățământ va avea loc marți, 28 august, la Școala Gimnazială  ”Simion Bărnuțiu” Zalău. Repartizarea în săli va fi afișată la sediul centrului de examen începând cu data de 27 august.

Potrivit reprezentanților la Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Sălaj, concursul va avea două probe – scrisă pentru candidații calificați/candidații necalificați și proba orală – doar pentru candidații necalificați. Candidații vor fi prezenți în săli începând cu orele 9,00-9,30 și vor avea asupra lor documente de identificare. Repartizarea în săli va fi afișată la sediul centrului de examen începând cu data de 27 august.

Proba orală, ce va fi susținută doar de candidații necalificați, se va desfășura conform unei planificări care va fi afișată la sediul centrului de examen, după afișarea rezultatelor la proba scrisă.

Candidații calificați care s-au înscris la concursul național de ocupare a posturilor/catedrelor din învățământul preuniversitar sesiunea iulie 2018 și au inspecție la clasa efectuată vor completa o cerere tip care se găseste la secretariatul ISJ Sălaj.

Candidații care se înscriu pentru prima dată în acest an (calificați sau fără studii corespunzătoare postului) vor completa cererea care se găseste pe site-ul ISJ Sălaj, secțiunea RESURSE UMANE.

 

Articolul precedentDin agenda pompierilor sălăjeni: Antrenament cu barca pe lacul din localitatea Drighiu
Articolul următorLa acest final de săptămână: ”Întâlnirea fiilor satului Plesca”