Un tânăr de 29 de ani, din Cehu Silvaniei, a fost condamnat la un an și 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și abuz de încredere. Acesta a fost încarcerat în cursul zilei de ieri.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, au pus în aplicare miercuri, 3 iulie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Sălaj, pe numele unui tânăr de 29 de ani, din Cehu Silvaniei, condamnat la un an și 10 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și abuz de încredere”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transfera în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentBacalaureat 2019: S-au încheiat probele scrise. Câți candidați sălăjeni au absentat de la ultimul examen
Articolul următorEtapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situaţii de urgenţă. Echipe din Sălaj, pe podium