Doi bărbaţi din comuna Hida îşi vor petrece următoarele luni după gratii, condamnaţi fiind pentru tulburarea liniştii publice. Faptele au fost comise în urmă cu aproximativ trei ani. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, în cursul zilei de luni, 5 noiembrie 2018, două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, la data de 1 noiembrie 2018, pe numele a doi bărbaţi de 28, respectiv 37 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Hida.

Bărbatul de 28 de ani are de ispăşit o pedeapsă de 6 luni şi 891 de zile închisoare, iar cel de 37 de ani este condamnat la o pedeapsă de un an, 3 luni şi 647 de zile. Ambii sunt condamnaţi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Faptele au fost comise în comuna Hida, în cursul anului 2015.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi au fost transferaţi la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentCampania „Nu am făcut destul” ajunge și în Sălaj
Articolul următorControale la firmele de pază şi securitate din Sălaj