Un autoturism hibrid, a cărui valoare depășește 170.000 lei, laptopuri cu 5.000 de lei sau imprimante cu peste 3.000 de lei sunt doar o parte din achizițiile cuprinse într-un proiect de hotărâre aprobat, în cadrul ședinței ordinare de vineri, 30 august, de consilierii județeni.

Achiziții, de altfel, supraevaluate, o risipă bugetară, în opinia consilierilor PNL Sălaj, în timp ce, de cealaltă parte, cei de la PSD le consideră necesare.

„Adrian Margin, liderul de grup al consilierilor PNL Sălaj, a atras (din nou!!!) atenția asupra iresponsabilității și a risipei bugetare cu care PSD tratează bugetul județului. Astfel, colegul nostru a arătat că executivul PSD și-a propus să facă achiziții supraevaluate – laptopuri cu 5000 de lei, servere cu peste 20.000 de lei, imprimante cu peste 3000 de lei și tichia de mărgăritar pe capul pesedeilor sălăjeni – un autoturism hibrid cu 1,7 miliarde lei vechi”, este mesajul liberalilor sălăjeni. 

Margin le-a arătat oferte preluate de pe internet unde aceste produse valorează cu până la 50 la sută mai puțin. În ceea ce privește autoturismului, liberalul a prezentat o ofertă cu 22.000 de euro, dar le-a sugerat și achizționarea unei mașini fabricate în România, a cărei valoare nu ar depăși 10.000 de euro. „Cu toate acestea, PSD-iștii consideră că aceste achiziții sunt necesare, ba chiar au reclamat faptul că mașinile președintelui și vicepreședintelui nu mai sunt corespunzătoare și că s-ar impune achiziționarea unui autoturism hibrid”, au mai precizat cei de la PNL Sălaj.

Sursă PNL Sălaj

Articolul precedentA fost aprobată finanțarea extinderii reţelei de apă Cluj-Sălaj
Articolul următor“Fiii satului” se întâlnesc mâine la Hereclean